100% gratis boek

3 grote fouten die zelfs slimme trainers maken waardoor ze te weinig blijven verdienen

3 grote fouten die zelfs slimme trainers maken, waardoor ze te weinig blijven verdienen

Ben je al succesvol als trainer?

Maak je maximale impact en verdien je er voldoende mee om ontspannen te kunnen leven?

Zo niet, dan maak je waarschijnlijk één of meer van de fouten dit ik in dit boek beschrijf. Net als 80% van je vakgenoten.

Leer de 3 grootste fouten herkennen

Ontdek welke desastreuze gevolgen deze fouten hebben

Tips voor meer impact én meer inkomen

Portret Eli te Winkel - For Effect

Eli te Winkel staat sinds 2005 voor groepen, als spreker en als trainer. Tot 2012 heeft hij gewerkt in corporate omgevingen, waar hij werknemers getraind heeft. Sinds die tijd is hij zelfstandig als trainer en coach. In eerste instantie voor particulieren, de laatste jaren exclusief voor ondernemers.

Eli is getraind op internationaal niveau en heeft traininen en coaching mogen ontvangen van mensen als Andy Harrinton en T. Harv Eker. Doordat hij getraind is in zowel openbaar spreken als het geven van training, heeft hij een unieke kijk op het overdragen van kennis en het leveren van maximale impact bij deelnemers.

Of zoals een deelnemer eens zei: "Ik heb al 3 traingen hierover gevolgd, maar dit is voor het eerst dat ik het begrijp en het kan toepassen."

Nederland heeft behoefte aan meer trainers met een grote impact. Hiervoor is het belangrijk dat jij als trainer succesvol bent, ook financieel. Met het weggeven van dit boek wil ik mijn steentje daarin bijdragen.