Coaching en mentoring

Voor wie liever één op één begeleiding wil, heb ik twee mogelijkheden: Presentatiecoaching en mentoring. Hieronder beschrijf ik de beide opties.

Presentatiecoaching

Coaching kan divers ingezet worden. Zo kan ik je coachen door aanwezig te zijn bij een lezing of presentatie die je geeft en je van waardevolle feedback te voorzien. Of we spreken een traject af waarbij ik je aan de hand van het Powerfull Presenter Program® je presentatie help opzetten en geven.

Coaching is altijd gericht op het verbeteren van je presentatie en wordt gefactureerd per uur.

Mentoring

Wanneer je mij als mentor in de arm neemt, krijg je niet alleen al mijn kennis en ervaring op het gebied van presenteren en spreken. Je krijgt me helemaal. Inclusief mijn ervaring met ondernemen, marketing, communicatie, processen, ict, systematiseren en projectleiding.

Als mentor kom ik naast je te staan als partner en ben helemaal gericht op het laten groeien van jou als ondernemer en van je bedrijf. Daarom is er in een mentortraject heel veel ruimte om samen af te spreken, zowel online, op de werkplek als op locatie. Daarnaast krijg je mijn privénummer, zodat ik bereikbaar ben voor je wanneer je even vastloopt, moeilijk verder komt of gewoon vragen hebt.

Een mentortraject spreken we af voor minimaal 3 en maximaal 6 maanden. De betaling is een vast bedrag per maand.

Door de intensiteit van samenwerking zijn er maximaal 3 mentorplekken tegelijk beschikbaar.

Heb je interesse in coaching of wil je weten of er nog een mentoring-plek vrij is? Neem dan contact met me op via e-mail of het contactformulier.

Perfecte Presentaties voor elke OndernemerOntdek hoe je een perfecte presentatie kunt geven voor groepen en op video.

GRATIS!

Perfecte Presentaties voor elke OndernemerOntdek hoe je een perfecte presentatie kunt geven voor groepen en op video.