Coaching voor ondernemers

Je geniet van het ondernemerschap. Van de autonomie, de creativiteit en de passie voor je vak. Geweldig toch? Maar soms…

Soms vind je het misschien lastig om:

  • De juiste richting te vinden
  • De focus te houden
  • Te weten wat voor jou de beste strategieën zijn
  • Je doelgroep goed aan te spreken
  • Effectief te communiceren
  • De volgende stap te zetten

Ondernemerschap is een vak. Een erg leuk vak, maar soms ook complex. En soms loopt het even niet zo vlot meer of ben je even kwijt waarom je het doet. Natuurlijk kun je het dan allemaal zelf uitzoeken, maar dat kost meestal erg veel tijd. Tijd waarin je geld en energie verliest. Dat is toch zonde? Coaching helpt je om sneller bij je passie en je flow te komen. Zodat je gaat stralen.

Come alive

Authentieke ondernemer

Je moet dit doen en hoort dat te doen. Ik heb het zelf ook al in zoveel ondernemerstrainingen gehoord. Maar iets doen wat echt niet bij je past, kost je je energie en je plezier in het ondernemerschap. Wanneer ik je coach gaan we dat niet doen. Ik help je om je eigen weg te vinden, je eigen authentieke stijl van ondernemen.

Wanneer je zelfstandig bent, ben je als ondernemer je onderneming. Ik zal me daarom ook steeds op jou al ondernemer richten. Tenslotte kan je onderneming alleen zo groot worden als jij bent als ondernemer. Daarom is het belangrijk om jezelf te zijn, authentiek te zijn als ondernemer. Want hoe meer je jezelf bent, hoe meer je onderneming kan groeien.

Eli heeft het vermogen om met zijn heldere ondernemersgeest kritische vragen te stellen. Vragen die je helpen om je focus op je bedrijf helderder te krijgen.

Lees meer...

Jacinta Kogelman
Kleurenreis

Mogelijkheden

Coaching is breed. Mensen vragen daarom nog wel eens naar welke onderwerpen er aan bod kunnen komen. Door mijn ervaring als ondernemer, mijn ervaring met mijn klanten en mijn jarenlange ervaring bij veel verschillende organisaties in het bedrijfsleven, kan ik je heel breed en flexibel helpen.

Heb je toch liever een indicatie wat er aan bod kan komen? Dit zijn een aantal veel voorkomende onderwerpen: ideale klant, positionering, focus, communicatie, efficiëntie, marketing, procesmatig werken, richting zoeken en (sneller) vooruit komen.

Werkwijze bij coaching

Voor een sessie reserveer ik 3 uur. In die tijd kijken we niet alleen naar blokkades en kansen, maar ook naar de praktische stappen. Zo krijg je niet alleen inzicht en handvatten in de sessie, maar weet je ook hoe je er daarna mee verder moet. Een stap die zo jammer genoeg vaak overgeslagen wordt.

Je kunt kiezen voor een enkele sessie voor een korte boost bij een specifiek probleem of voor een groeitraject van 5 maanden, waarin we samen werken aan jouw bedrijf.

 

Boost

Sessie van 3 uur

Gericht op het oplossen van een actueel probleem

Van € 347 nu voor

€ 287

 

Groeitraject

5 maandelijkse sessies van 3 uur

Gericht op het ontwikkelen van je bedrijf en jou als ondernemer

Samen geen € 1735, geen € 1435, nu

€ 1235*


*minder dan 250 euro per sessie

Ik heb met Eli goed kunnen sparren over de communicatie en processen die wij hebben bij de organisatie.  Hij weet IT, communicatie & processen goed te combineren om alle mogelijkheden optimaal te benutten.

Alexander van Meel
De Netwerkcarrousel

Perfecte Presentaties voor elke OndernemerOntdek hoe je een perfecte presentatie kunt geven voor groepen en op video.

Perfecte Presentaties voor elke OndernemerOntdek hoe je een perfecte presentatie kunt geven voor groepen en op video.

GRATIS!