De 3 grootste mythes die multi-gepassioneerde ondernemers ervan weerhouden om hun gewenste impact en inkomen te bereiken

De 3 grootste mythes die multi-gepassioneerde ondernemers weerhouden om hun gewenste impact en inkomen te bereiken

In dit gratis 32-pagina's dikke e-boek leer ik je

  • Naar welke mythes je niet langer zou moeten luisteren
  • Wat wel de waarheid is
  • Hoe je dat moet toepassen om wel impact en inkomen te bereiken

Sommige multi-gepassioneerde onderenemers zijn heel succesvol en andere niet. Dat is niet omdat de ene beter is dan de andere, maar heeft alles te maken met de fabels die je verteld worden.

Dit boek helpt je jouw multi-gepassioneerde succes te bereiken.

Dankzij de oefeningen in het boek kun je meteen aan de slag.

Je eerste stap naar succes

Vul ondestaand formulier in om de link naar het e-boek toegestuurd te krijgen

Even voorstellen

Mijn naam is Eli te Winkel, multi-gepassioneerde ondernemer die als missie heeft meer multi-gepassioneerde ondernemers succesvol te maken.

Ook ik ben aan het zoeken geweest. Eerst als werknemer, sinds 2010 als ondernemer. "Je moet doen wat je leuk vindt!" Maar ja, wat als je zoveel leuk vindt? "Je moet doen waar je goed in bent!" Weer hetzelfde probleem. Teveel om uit te kiezen. "Volg je passie!" Welke van de vele?

Steeds als ik met een nieuwe passie aan de slag ging, dacht ik: "Nu heb ik het!" Maar na een tijdje ging het toch weer knagen. Die andere passies wilden ook aandacht. Het botste met het eeuwig herhaalde advies dat je moet focussen.

Tot ik erachter kwam dat ik strategie├źn voor enkel-gepassioneerden gebruikte als multi-gepassioneerde. Dat het niet aan mij lag, maar aan de, vaak goed bedoelde, adviezen die ik kreeg. Ik ben gaan zoeken en proberen tot ik de strategie├źn had die wel werken.

Hiermee ben ik mezelf en anderen gaan helpen. Want juist multi-gepassioneerden hebben een grotere capaciteit tot succes en vaak een grotere missie te vervullen.

Dit e-boek is de eerste stap om je te helpen om dat succes te bereiken.

Portret Eli te Winkel

Je eerste stap naar succes

Vul ondestaand formulier in om de link naar het e-boek toegestuurd te krijgen