Authentiek ondernemen

Je geniet van het ondernemerschap. Van de autonomie, de creativiteit en de passie voor je vak. Geweldig toch? Maar soms…

Soms vind je het misschien lastig om:

  • De juiste richting te vinden
  • De focus te houden
  • Te weten wat voor jou de beste strategieën zijn
  • Je doelgroep goed aan te spreken
  • Effectief te communiceren
  • De volgende stap te zetten

Ondernemerschap is een vak. Een erg leuk vak, maar soms ook complex. En soms loopt het even niet zo vlot meer of ben je even kwijt waarom je het doet. Natuurlijk kun je het dan allemaal zelf uitzoeken, maar dat kost meestal erg veel tijd. Tijd waarin je geld en energie verliest. Dat is toch zonde? Coaching helpt je om sneller bij je passie en je flow te komen. Zodat je gaat stralen.

Come alive

Authentieke ondernemer

Je moet dit doen en hoort dat te doen. Ik heb het zelf ook al in zoveel ondernemerstrainingen gehoord. Maar iets doen wat echt niet bij je past, kost je je energie en je plezier in het ondernemerschap. Wanneer ik je coach gaan we dat niet doen. Ik help je om je eigen weg te vinden, je eigen authentieke stijl van ondernemen.

Wanneer je zelfstandig bent, ben je als ondernemer je onderneming. Ik zal me daarom ook steeds op jou al ondernemer richten. Tenslotte kan je onderneming alleen zo groot worden als jij bent als ondernemer. Daarom is het belangrijk om jezelf te zijn, authentiek te zijn als ondernemer. Want hoe meer je jezelf bent, hoe meer je onderneming kan groeien.

Eli heeft het vermogen om met zijn heldere ondernemersgeest kritische vragen te stellen. Vragen die je helpen om je focus op je bedrijf helderder te krijgen.

Lees meer...

Jacinta Kogelman
Kleurenreis

Mogelijkheden

Training

In de training Succes door authentiek ondernemerschap krijg je een degelijk fundament onder je onderneming en een helder kompas voor waar jij heen wil. Van daaruit leer je stap voor stap om hier succes mee te bereiken. Zodat je meer klanten kunt helpen, zonder jezelf over de kop te werken of op een houtje te hoeven bijten.

Kort gezegd: Je leert het vak van ondernemen. Dit doe ik stap voor stap met het door mij ontwikkelde R.O.C.K. Solid Business System®. Dit systeem geeft je de juiste focus, de richting die bij je past en de weg naar succes. Alles om stevig in je schoenen te staan als ondernemer.

Coaching

Coaching is breed. Mensen vragen daarom nog wel eens naar welke onderwerpen er aan bod kunnen komen. Door mijn ervaring als ondernemer, mijn ervaring met mijn klanten en mijn jarenlange ervaring bij veel verschillende organisaties in het bedrijfsleven, kan ik je heel breed en flexibel helpen.

Heb je toch liever een indicatie wat er aan bod kan komen? Dit zijn een aantal veel voorkomende onderwerpen: ideale klant, positionering, focus, communicatie, efficiëntie, marketing, procesmatig werken, richting zoeken en (sneller) vooruit komen.

Werkwijze bij coaching

Voor een sessie reserveer ik 3 uur. In die tijd kijken we niet alleen naar blokkades en kansen, maar ook naar de praktische stappen. Zo krijg je niet alleen inzicht en handvatten in de sessie, maar weet je ook hoe je er daarna mee verder moet. Een stap die zo jammer genoeg vaak overgeslagen wordt.

Je kunt kiezen voor een enkele sessie voor een korte boost bij een specifiek probleem of voor een groeitraject van 5 maanden, waarin we samen werken aan jouw bedrijf.

Omdat ik het voor zoveel mogelijk ondernemers bereikbaar wil houden, heb ik de prijzen verlaagd.

Boost

Sessie van 3 uur

Gericht op het oplossen van een actueel probleem

Altijd een praktisch resultaat

Voor je bedrijf of jou als ondernemer

Elite

Wekelijks contact

Zoveel boosts en sessie als je nodig hebt

Hulp op afroep via telefoon en e-mail

Inclusief gratis toegang tot alle trainingen en workshops

Gericht op snelle ontwikkeling van je bedrijf en jou als ondernemer


Ik heb met Eli goed kunnen sparren over de communicatie en processen die wij hebben bij de organisatie.  Hij weet IT, communicatie & processen goed te combineren om alle mogelijkheden optimaal te benutten.

Alexander van Meel
De Netwerkcarrousel

 Checklist Authentiek OndernemerschapOntdek hoe je scoort op Authentiek Ondernemerschap.

GRATIS!

Checklist Authentiek OndernemerschapOntdek hoe je scoort op Authentiek Ondernemerschap.

Met de gratis checklist