Over For Effect

Creativiteit, kwaliteit, autonomie

Mijn naam is Eli te Winkel en ik help zelfstandig ondernemers om op een authentieke en effectieve manier te ondernemen. Om een groter publiek te bereiken en zo meer mensen te kunnen helpen. Ik zet mij in voor de dromers, de denkers en de wereldverbeteraars die vanuit hun passie ondernemen. Voor de mensen die anders zijn door hun drang naar creativiteit, drang naar kwaliteit en drang naar autonomie.

Betere toekomst

Hen wil ik helpen om zichtbaarder te zijn, omdat ik geloof dat deze ondernemers de drijvende kracht zijn achter een betere toekomst. Dat wanneer zij uitstijgen boven de huidige focus op middelmatigheid we samen een betere wereld kunnen creëren. Ik kan niet wat al die ondernemers kunnen, maar ik kan hen wel helpen om met meer impact een groter publiek te bereiken.

Moeilijke start

Het presenteren is me niet aan komen waaien. Mijn eerste keer was een ramp. Daar stond ik voor mijn collega’s met klamme handen en zweetplekken onder de oksels. Tien paar ogen die mij zagen stuntelen en hakkelen. Ik kon wel door de grond zakken.

De passie is geboren

Ik heb het er niet bij laten zitten en ben gaan leren hoe ik beter kon presenteren. Met steeds meer positieve feedback als gevolg. Toen werd er iets wakker en ben ik blijven presenteren. De passie was geboren. Een passie die al ruim 20 jaar stand houdt en zich heeft uitgebreid naar workshops en trainingen geven.

Dat gaat mij aan het hart

Het is mij steeds meer gaan opvallen hoeveel collega ondernemers moeite hebben met presenteren, zowel voor groepen als voor de camera. Ondernemers die echt iets goeds bij te dragen hebben. En steeds meer de boot missen doordat jezelf presenteren tegenwoordig zo belangrijk is. Dat gaat mij aan het hart.

En nu...

Met For Effect laat ik mijn enthousiasme voor die ondernemers samenkomen met mijn passie voor en ervaring in presenteren. Nu train ik betrokken ondernemers in het creëren en neerzetten van krachtige presentaties. Ondernemers die daardoor meer impact hebben. Daar doe ik het voor.

born to stand out