Over For Effect

Missie en visie van For Effect

Met For Effect help ik bevlogen zelfstandigen om meer mensen te helpen, meer klanten te krijgen en meer inkomen te verwerven door middel van professionele en effectieve communicatie. Ik kan niet wat jij kan, maar ik kan je wel helpen om meer mensen te bereiken met wat jij kan. Zo kan ik toch een beetje mensen helpen met wat jij kan.

Ik wil 100.000 ondernemers in Nederland helpen meer impact te krijgen om zo de economie en kwaliteit van leven in Nederland te vergroten. Ik geloof namelijk dat de zelfstandig ondernemers daar de drijvende kracht achter zijn.

100.000 ondernemers met impact

Even voorstellen

Mijn naam is Eli te Winkel. Serieel- en parallelondernemer, vader, echtgenoot en vreemde vogel.

Portret Eli te Winkel

Gedreven ondernemers

Ik richt mij op mensen zoals ik, de gedreven ondernemers. De mensen die zich autonoom richten op kwaliteit leveren aan hun klanten en dit op hun eigen creatieve of eigenzinnige manier doen. Vaak sensitief en slim. Die bij willen dragen aan het verbeteren van het leven of het bedrijf van hun klanten.

Maatschappij verbeteren

Ik wil hen helpen, omdat ik geloof dat deze gedreven ondernemers het verschil maken in de maatschappij. De maatschappij kan alleen veranderen, en dus alleen verbeteren, dankzij mensen die niet binnen de vaste kaders of bestaande hokjes passen. Door hen te ondersteunen om meer impact te maken, wil ik bijdragen aan een betere maatschappij en uiteindelijk een betere wereld.

born to stand out

Vergroot eenvoudig je Tribe, Impact en Inkomen

Download gratis het e-boek