Over For Effect

Missie en visie van For Effect

Met For Effect help ik bevlogen zelfstandigen om meer mensen te helpen, meer klanten te krijgen en meer inkomen te verwerven door middel van professionele en effectieve presentaties, lezingen en pitches. Ik kan niet wat jij kan, maar ik kan je wel helpen om meer mensen te bereiken met wat jij kan. Zo kan ik toch een beetje mensen helpen met wat jij kan.

Ik wil 100.000 ondernemers in Nederland helpen meer impact te krijgen om zo de economie en kwaliteit van leven in Nederland te vergroten. Ik geloof namelijk dat de zelfstandig ondernemers daar de drijvende kracht voor zijn.

100.000 ondernemers met impact

Even voorstellen

Mijn naam is Eli te Winkel. Serieel- en parallelondernemer, vader, echtgenoot en vreemde vogel.

Portret Eli te Winkel

Gedreven ondernemers

Ik richt mij op mensen zoals ik, de gedreven ondernemers. De mensen die zich autonoom richten op kwaliteit leveren aan hun klanten en dit op hun eigen creatieve of eigenzinnige manier doen. Vaak sensitief en slim. Die bij willen dragen aan het verbeteren van het leven of het bedrijf van hun klanten.

Maatschappij verbeteren

Ik wil hen helpen, omdat ik geloof dat deze gedreven ondernemers het verschil maken in de maatschappij. De maatschappij kan alleen veranderen, en dus alleen verbeteren, dankzij mensen die niet binnen de vaste kaders of bestaande hokjes passen. Door hen te ondersteunen om meer impact te maken, wil ik bijdragen aan een betere maatschappij en uiteindelijk een betere wereld.

Niet vanzelf

Het presenteren is me niet aan komen waaien. Mijn eerste keer was een ramp. Daar stond ik voor mijn collega’s met klamme handen en zweetplekken onder de oksels. Tien paar ogen die mij zagen stuntelen en hakkelen. Ik kon wel door de grond zakken.

De passie is geboren

Ik heb het er niet bij laten zitten en ben gaan leren hoe ik beter kon presenteren. Met steeds meer positieve feedback als gevolg. Toen werd er iets wakker en ben ik blijven presenteren. De passie was geboren. Een passie die al ruim 20 jaar stand houdt en zich heeft uitgebreid naar workshops en trainingen geven.

Dat gaat mij aan het hart

Het is mij steeds meer gaan opvallen hoeveel collega ondernemers moeite hebben met presenteren, zowel voor groepen als voor de camera. Ondernemers die echt iets goeds bij te dragen hebben. En steeds meer de boot missen doordat jezelf presenteren tegenwoordig zo belangrijk is. Dat gaat mij aan het hart.

En nu...

Met For Effect laat ik mijn enthousiasme voor die ondernemers samenkomen met mijn passie voor en ervaring in presenteren. Nu train ik bevlogen zelfstandigen in het creëren en neerzetten van krachtige presentaties. Ondernemers die daardoor meer impact hebben. Daar doe ik het voor.

born to stand out

Perfecte Presentaties voor elke OndernemerOntdek hoe je een perfecte presentatie kunt geven voor groepen en op video.

GRATIS!

Perfecte Presentaties voor elke OndernemerOntdek hoe je een perfecte presentatie kunt geven voor groepen en op video.