For Effect logo web

Rondetafelgesprek
"Chronisch ziek en ondernemerschap"

rondetafelgesprek chronische ziek en ondernemerschap

Heb je een chronische ziekte of ben je op andere manieren gehinderd om op de "normale" manier mee te doen aan werk en ben je ondernemer of zou je ondernemer willen worden?

In dit rondetafelgesprek praten we over hoe het is om met een chronische aandoening, ziekte of syndroom te ondernemen: waar je tegenaan loopt of kunt lopen, hoe je ondanks je aandoening wel succesvol kunt zijn en welke mogelijkheden er zijn die je zouden kunnen helpen.

Dit is geen webinar of presentatie, maar een open gesprek met elkaar onder mijn leiding.

Wanneer: Woensdag 8 juni 2022 om 19:30 uur

Duur: 1 uur

Plaats: online

Prijs: gratis

Praktische informatie

Even voorstellen

Portret Eli te Winkel

Mijn naam is Eli te Winkel.

In 1999 kreeg ik de diagnose fibromyalgie na jaren worstelen met chronische pijnen en uitputting. De diagnose ging gepaard met de opmerking: "helaas, we kunnen niets voor u doen."

In 2009 ben ik begonnen met ondernemen. Iets waarbij toch al snel gedacht wordt aan 60 tot 80 uur werken. Logische stap met fibromyalgie? Misschien niet, maar ik ben erg blij dat ik de stap gemaakt heb.

In mijn werk als trainer en coach van ondernemers kom ik veel mensen met een chronische aandoening tegen, zoals CVS, MS en tegenwoordig ook Long Covid.

Omdat ik geloof dat er meer ondernemers met een chronische aandoening zijn die gebaat zouden zijn bij ondersteuning en een netwerk van mensen in vergelijkbare situaties, organiseer ik dit rondetafelgesprek.

Aanmelden

Aanmelden voor deze bijeenkomst is niet meer mogelijk. Wil je dat ik je op de hoogte hou van volgende rondetafelgesprekken, stuur me dan even een e-mail op eli@foreffect.nl.