For Effect logo web

Rondetafelgesprek
"Ondernemerschap en Spiritualiteit"

Ondernemerschap en spiritualiteit... een gouden combinatie of bijt het elkaar?

Steeds meer mensen, en dus ook steeds meer ondernemers, zijn spiritueel. Je ziet daardoor ook steeds meer ondernemers die spirituele diensten of producten aanbieden. Waar dit in het verleden vaak werd weggezet als "zweverig", zie je dat het nu ook steeds meer z'n intrede doet in regulieren en zelfs zakelijke dienstverlening.

Daarnaast zijn er ook steeds mee ondernemers die wel een spirituele grondslag hebben zonder dat het in hun aanbod terugkomt. Tegelijk heeft het wel invloed op hun ondernemerschap. Je kunt als zelfstandig ondernemer nu eenmaal niet de persoon en de ondernemer scheiden.

Inhoud rondetafelgesprek

In dit rondetafelgesprek gaan we kijken naar de kansen en uitdagingen die voortkomen uit de combinatie spiritualiteit en ondernemerschap, vanuit ieders eigen ervaring. Wat biedt het je, waarom is het belangrijk voor je en welke uitdagingen kom je daarin nog tegen?

In het rondetafelgesprek zijn we allemaal gelijk. Iedereen komt aan het woord om te delen vanuit de eigen ervaring. Respectvol en open.

Dit is geen webinar of presentatie, maar een open gesprek met elkaar onder mijn leiding.

Praktische informatie

Wanneer: woensdag 6 april 2022 om 16:00 uur

Duur: 1 uur

Plaats: online

Prijs: gratis

Even voorstellen

Portret Eli te WinkelMijn naam is Eli te Winkel.

In mijn pubertijd ben ik in aanraking gekomen met Transcendente Meditatie en dieptrance mediums. Sindsdien een brede spirituele ontwikkeling doorgemaakt in verschillende stromingen. Soms op eigen gelegenheid, vaak door trainingen te volgen voor verdieping.

Inmiddels ook al 11 jaar ondernemer, waar ik zelf ook het een en ander aan het worstelen ben geweest met de combinatie ondernemerschap en spiritualiteit. Vooral de "harde" kant die ik tegenkwam in marketing en verkoop stond me tegen. Ik miste verbinding en dienstbaarheid in de trainingen die ik daarin volgde.

Door zelfonderzoek en uitproberen heb ik gaandeweg een manier gevonden die wel bij mij past. En niet alleen bij mij, want inmiddels help ik daar verschillende spiritueel gedreven ondernemers mee.

Aanmelden

Aanmelden voor deze bijeenkomst is niet meer mogelijk. Wil je dat ik je op de hoogte hou van volgende rondetafelgesprekken, stuur me dan even een e-mail op eli@foreffect.nl.