For Effect logo web

Rondetafelgesprek
"Ondernemerschap en Trauma"

Trauma's kunnen je remmen in alle aspecten van je leven, dus ook je ondernemerschap. Tegelijk kan het overwinnen van je eigen trauma je helpen om anderen daar weer in te begeleiden. Trauma helen kan je zo op meerdere manieren helpen om je onderneming te laten groeien.

Hoe zwart/wit is dat? Hoeveel trauma moet je overwinnen om je onderneming te laten groeien? Hoeveel van je eigen trauma moet je geheeld hebben om anderen te kunnen helpen? Wat zijn jouw ervaringen daarin en hoe kijk je daar tegenaan? Kom daarover meepraten.

Inhoud rondetafelgesprek

In dit rondetafelgesprek gaan we kijken naar hoe trauma het ondernemerschap kan beïnvloeden, zowel negatief als positief, vanuit ieders eigen ervaring. Waar houdt het je mogelijk (nog) tegen, waar heeft het je gevormd?

In het rondetafelgesprek zijn we allemaal gelijk. Iedereen komt aan het woord om te delen vanuit de eigen ervaring. Respectvol en open.

Dit is geen webinar of presentatie, maar een open gesprek met elkaar onder mijn begeleiding.

Praktische informatie

Wanneer: donderdag 19 mei 2022 om 11:00 uur

Duur: 1 uur

Plaats: online

Prijs: gratis

Even voorstellen

Portret Eli te WinkelMijn naam is Eli te Winkel.

Echtgenoot / vader / ondernemer en coach sinds 2010

Door het ondernemerschap kwam ik erachter hoeveel ik nog niet verwerkt had dat me als ondernemer in de weg zat, ondanks de voorgaande jaren aan persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Niet zichtbaar durven zijn, wat ik voor cliënten kon betekenen niet op waarde kunnen schatten, niet durven verkopen. En als het dan wel lukte, geloofde ik niet dat het door mij kwam. Allemaal gevolgen van mijn eigen trauma's.

Daar moest ik natuurlijk wat mee en heb veel al kunnen helen, waardoor het ondernemen makkelijker is geworden. Tegelijk heb ik ook geleerd hoe ik anderen met trauma kan helpen. Specifiek in combinatie met ondernemerschap.

Het rondetafelgesprek gaat niet over mijn weg, maar mijn weg is wel de reden dat ik het onderwerp belangrijk vind voor een rondetafelgesprek.

Aanmelden

Aanmelden voor deze bijeenkomst is niet meer mogelijk. Wil je dat ik je op de hoogte hou van volgende rondetafelgesprekken, stuur me dan even een e-mail op eli@foreffect.nl.