Starterstraining – Je Eerste € 30.000

Speciaal voor starters die geld willen verdienen met hun passie(s)

Je wil graag voor jezelf beginnen en mensen of bedrijven helpen met je dienst. Maar ja, waar begin je? Wat kun je beter eerst doen en wat pas later?

Je wordt gebombardeerd door goeroes en coaches die je allemaal iets anders toeroepen wat je toch écht moet doen. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Wist je dat veel van die goeroes zelf ook helemaal niet zo begonnen zijn als dat ze jou proberen wijs te maken?

Wat niet en wat wel

Gelukkig hoef je niet alles te doen om succesvol te kunnen zijn. Wel zijn er bepaalde stappen die je echt moet doen en heb je op andere momenten keuzes te maken.

Toch stranden veel starters of komen ze nooit goed van de grond, omdat ze stappen overslaan of in de verkeerde volgorde doen. Ik weet er alles van, want ik ben ook zo begonnen.

Stap voor stap

In Je eerste € 30.000 krijg je stap voor stap de juiste informatie in de juiste volgorde om binnen een half jaar tot een jaar je eerste € 30.000 in omzet te kunnen maken.

Deze starterstraining omvat maandelijks twee online bijeenkomsten. Een met training en coaching op de stap die je die maand gaat maken en een met extra coaching op alles wat je tegenkomt.

Samen kom je verder

Tijdens de bijeenkomsten leer je andere starters kennen. Starters die dezelfde reis aan het afleggen zijn. Hierdoor bouw je (vaak ongemerkt) aan je netwerk. Een netwerk waar je op terug kunt vallen, maar waar vaak ook samenwerkingen uit ontstaan.

Ook krijg je een succespartner, waarmee je wekelijks kort afspreekt om terug te kijken naar je doelen van afgelopen week en dan je nieuwe doelen te stellen. Dit doe je aan de hand van mijn "3+1 Succesproces". Dit zorgt voor het krijgen en houden van momentum. Momentum is tenslotte de beste indicatie voor succes.

Praktisch

De starterstraining start in maart of april 2021.

De sessies met training en coaching vinden plaats op de vrijdagmiddag van de eerste volle week van de maand. De extra coaching is op de vrijdagmiddag twee weken na de training.

Maximaal aantal deelnemers: 12

Investering

De investering voor een jaar lang starterstraining is € 1497.

Meld je je nu aan, dan krijg je er ook nog een jaar lang onbeperkte e-mailondersteuning bij voor wanneer je niet verder komt met het geleerde t.w.v. € 697.

Voor dit totaal van € 2194, betaal je nu dus maar € 1497 ex. btw

Termijnen

Het is ook mogelijk om in drie maandelijkse termijnen van € 397 ex. btw te betalen. De eerste termijn betaal je dan meteen bij het aanmelden.

Garantie

Heb je aan het eind van de training nog geen klanten, kom dan naar me toe en je krijgt je geld terug. Geen lastige vragen of kleine lettertjes.