Succesvol ondernemen...
bevrijd van saboterende trauma's

28 juni - 14:00u

Als het om ondernemen gaat, wordt er weinig over trauma's gesproken. Dat is jammer, omdat trauma's zo'n grote invloed kunnen hebben op je succes. Vaak saboteren trauma's je zelfs heel ongemerkt. Waardoor succes uitblijft, zonder aanwijsbare oorzaak.

Vaak blijft de herkenning of oplossing uit, omdat de meeste ondernemerscoaches geen ervaring hebben met trauma's en het helen ervan.

Daarom dat ik dit webinar ontwikkeld heb. Hierin kun je zelf gaan herkennen of trauma je mogelijk in de weg zit en ontdek je wat je daaraan kunt doen. Want trauma of niet, ook jij verdient succes!

In dit webinar

  • Hoe je herkent of trauma je saboteert bij het ondernemen en daarmee je succes in de weg staat
  • De #1 methode om zelf aan je trauma's te werken
  • De 6 grootste mythes over trauma
  • De 5 stappen om succesvol te ondernemen, vrij van trauma's

Zorg dat je aanwezig bent

Het webinar bestaat uit twee delen. In het eerste deel krijg je uitleg en handreikingen. Van dit eerste deel krijg je ook de opname, zodat je het terug kunt kijken. Dus ook als je niet live aanwezig kunt zijn, is het waardevol om je aan te melden.

In het tweede deel gaan we live aan de slag met trauma. Een of twee mensen krijgen de kans om live met mij te werken aan een persoonlijk obstakel op een manier die helend is voor de hele groep. Dit deel komt niet in de opname, dus hiervoor wil je live aanwezig zijn!

Aanmelden

Aanmelden voor dit webinar is niet meer mogelijk