Workshops en masterclasses

Jezelf blijven ontwikkelen

Er wordt gezegd dat het belangrijk is om je als ondernemer te blijven ontwikkelen, niet alleen vakinhoudelijk maar ook op het ondernemersvlak. Toen ik net begon als zelfstandige trok ik me daar niets van aan., Het zou zo ook wel lukken. Eerst maar eens klanten krijgen, voordat ik me ga verdiepen in van alles. Met bedroevend resultaat.

Gaandeweg ben ik me steeds meer gaan bijscholen en ben ik het ondernemerschap als vak gaan zien. Een prachtig divers vak. Naarmate ik me meer ging trainen, ging het beter met de zaken. Maar zodra ik een tijdlang stopte met trainen, zakten ook de resultaten.

Zo heb ik aan den lijve ondervonden hoe waar het is dat het belangrijk is om je als ondernemer te blijven ontwikkelen in het ondernemerschap.

Ondernemen als vak

Als zelfstandig ondernemer heb je een dubbel vak, namelijk je inhoudelijke vak en het ondernemersvak. Je bent coach én ondernemer, masseur én ondernemer, of interieurontwerper én ondernemer.

Dat ondernemersvak heeft veel aspecten, zoals marketing, service, sales, financiën, organisatie, diensten of producten ontwikkelen en leveren. Het succes van je onderneming is afhankelijk van hoe goed je bent op al die gebieden. Dat maakt het ondernemerschap zo uitdagend en tegelijk zo bevredigend.

Hoewel ik ervaring heb met alle aspecten van het ondernemerschap, heb ik me gespecialiseerd in communicatie en marketing. Van 1-op-1 tot voor een groep, van face-to-face tot digitaal.

Effectief communiceren

Bij For Effect kun je terecht voor workshops en masterclasses die gericht zijn op effectief communiceren als zelfstandig ondernemer. Hierbij komen onder andere de volgende onderwerpen aan de orde: effectieve websites, effectieve social media marketing, effectieve gedrukte marketing, effectief mailen, effectieve copywriting, effectieve presentaties.

In de workshops ga je aan de slag met brede onderwerpen. De workshops zijn zo opgezet dat ze ook te volgen zijn wanneer je nog geen kennis van het onderwerp hebt.

In de masterclasses ga je de dieper in op een onderwerp. Voor de masterclasses is het aan te raden dat je al enige voorkennis van of ervaring met het onderwerp hebt.

Agenda

Maart 2020

Pitchen met Impact
In samenwerking met In Between Café IJsselstein
Een goede pitch is nog steeds een krachtig hulpmiddel bij het vinden van nieuw of meer werk, zowel voor werkzoekenden en ondernemers. Maar ja, wat is nou eigenlijk een goede pitch? En welke soorten pitch zijn er? Wist je dat een goed pitch maken je helpt in al je contacten? Meer...

Maandag 9 maart
10:00-12:00
IJsselstein
gratis
Aanmelden

Corona: Kansen voor ondernemers
De wereld is in de greep van het coronavirus en ook Nederland neemt maatregelen. Dit heeft ook impact op veel ondernemers. Ik hoor dan ook veel ondernemers klagen en praten over een probleem. Maar moet het een probleem zijn? Of zijn er ook kansen? Meer...

Vrijdag 20 maart
13:30-16:30
Online
€ 197 € 23
Aanmelden

April 2020

Pitchen met Impact
In samenwerking met Ondernemershuis Arnhem
Als ondernemer kun je eigenlijk niet zonder goede pitch. Maar ja, wat is nou eigenlijk een goede pitch? En welke soorten pitch zijn er? Wist je dat een goed pitch maken je helpt in al je contacten?

Woensdag 22 april
Avond
Arnhem
gratis
Meer info volgt

Mei 2019

presenteren

Masterclass effectief pitchen
In deze masterclass leer je wat een goede pitch inhoud, hoe je een goede pitch schrijft én hoe je deze goed overbrengt. De theorie wordt meteen in de praktijk gebracht, zodat jij die volgende opdracht of baan makkelijker binnen kunt halen.

Vrijdag 8 mei
10:00-16:00
Arnhem
€ 397 € 197
Aanmelden

Voor vereniging, onderneming of team

Op zoek naar een in-house training voor je team, afdeling, onderneming of (ondernemers‑)vereniging op het gebied van marketing of effectieve communicatie? Neem dan vrijblijvend contact op via eli@foreffect.nl of 06-44208615.