Workshops en masterclasses

Je kunt bij For Effect terecht voor verschillende workshops en masterclasses gericht op het geven van effectieve presentaties, pitches of lezingen.

Hieronder vind je een overzicht met korte beschrijvingen van de workshops en masterclasses die je bij For Effect kunt volgen.

Workshops

In mijn workshops behandel ik het hele door mij ontwikkelde Powerful Presenter Program®. Je krijgt zo in een dag alle praktische stappen in een handzaam systeem dat is ontwikkeld aan de hand van 20 jaar praktijk en voor tienduizenden euro's aan trainingen.

Verkopen zonder vekopen met onvergetelijke presentaties

Eerst geven, dan ontvangen. Je hoort het steeds vaker en ook ik sta daar achter. Toch zijn er veel ondernemers die wel geven, maar uiteindelijk niets ontvangen. In deze workshop leer je waarde te bieden op zo'n manier dat je product of dienst ongelooflijk aantrekkelijk wordt. Dan ga je ook ontvangen en is de energie weer in balans.

Masterclasses

Masterclasses zijn gericht op verdieping in een onderdeel van het hele gebied van presenteren. Je haalt meer uit de masterclasses wanneer je eerst de workshop gevolgd hebt, maar het is geen voorwaarde. Ook zonder de workshop zul je veel uit de masterclasses halen.

Pitchen

In deze masterclass richten we ons helemaal op de (beruchte) pitch: welke soorten pitches zijn er, wat zijn de verschillen en overeenkomsten en hoe zet je ze effectief in.

PowerPoint effectief inzetten

Ondanks alle negatieve berichten over PowerPoint is en blijft het een goed stuk gereedschap, waarmee je je presentatie kracht bij kunt zetten. Zolang je het op de juiste manier gebruikt. Die juiste manier, daar gaat deze masterclass over.

Zakelijke storytelling

Storytelling is hot. En niet zonder reden. Het is een geweldig middel om kennis, ervaringen en overtuigingen over te dragen. Hoe je dit zakelijk inzet, daar gaat deze masterclass over.

Presenteren op video

Presenteren voor een groep werkt geweldig, maar heeft als nadeel dat je er zelf altijd bij moet zijn. Door te presenteren op video kun je een groter publiek bereiken, zonder dat je daarbij aanwezig hoeft te zijn. Wat de verschillen zijn met presenteren voor een groep en hoe je dat effectief inzet, komt in deze masterclass aan bod.

Perfecte Presentaties voor elke OndernemerOntdek hoe je een perfecte presentatie kunt geven voor groepen en op video.

GRATIS!

Perfecte Presentaties voor elke OndernemerOntdek hoe je een perfecte presentatie kunt geven voor groepen en op video.