Workshops en masterclasses

Jezelf blijven ontwikkelen

Er wordt gezegd dat het belangrijk is om je als ondernemer te blijven ontwikkelen, niet alleen vakinhoudelijk maar ook op het ondernemersvlak. Toen ik net begon als zelfstandige trok ik me daar niets van aan., Het zou zo ook wel lukken. Eerst maar eens klanten krijgen, voordat ik me ga verdiepen in van alles. Met bedroevend resultaat.

Gaandeweg ben ik me steeds meer gaan bijscholen en ben ik het ondernemerschap als vak gaan zien. Een prachtig divers vak. Naarmate ik me meer ging trainen, ging het beter met de zaken. Maar zodra ik een tijdlang stopte met trainen, zakten ook de resultaten.

Zo heb ik aan den lijve ondervonden hoe waar het is dat het belangrijk is om je als ondernemer te blijven ontwikkelen in het ondernemerschap.

Ondernemen als vak

Als zelfstandig ondernemer heb je een dubbel vak, namelijk je inhoudelijke vak en het ondernemersvak. Je bent coach én ondernemer, masseur én ondernemer, of interieurontwerper én ondernemer.

Dat ondernemersvak heeft veel aspecten, zoals marketing, service, sales, financiën, organisatie, diensten of producten ontwikkelen en leveren. Het succes van je onderneming is afhankelijk van hoe goed je bent op al die gebieden. Dat maakt het ondernemerschap zo uitdagend en tegelijk zo bevredigend.

Hoewel ik ervaring heb met alle aspecten van het ondernemerschap, heb ik me gespecialiseerd in communicatie en marketing. Van 1-op-1 tot voor een groep, van face-to-face tot digitaal.

Effectief communiceren

Bij For Effect kun je terecht voor workshops en masterclasses die gericht zijn op effectief communiceren als zelfstandig ondernemer. Hierbij komen onder andere de volgende onderwerpen aan de orde: effectieve websites, effectieve social media marketing, effectieve gedrukte marketing, effectief mailen, effectieve copywriting, effectieve presentaties.

In de workshops ga je aan de slag met brede onderwerpen. De workshops zijn zo opgezet dat ze ook te volgen zijn wanneer je nog geen kennis van het onderwerp hebt.

In de masterclasses ga je de dieper in op een onderwerp. Voor de masterclasses is het aan te raden dat je al enige voorkennis van of ervaring met het onderwerp hebt.

Agenda

Oktober 2019

Eenvoudig meer klanten met storytelling
Goed vertelde verhalen zorgen voor meer betrokkenheid en uiteindelijk meer klanten. In deze workshop leer je waar een goed verhaal minimaal aan moet voldoen en hoe je dat eenvoudig toe kunt passen op o.a. website en social media. Meer...

Woensdag 16 oktober
13:00-16:00
Arnhem
€ 97
Aanmelden

November 2019

Marketing voor ondernemers die marketing haten
"Marketing is niet mijn ding." Dat hoor ik maar al te vaak in gesprekken met zelfstandig ondernemers. Toch kun je er niet omheen. Deze workshop helpt marketing leuk te maken.

Donderdag 14 november
10:00-16:00
Arnhem
€ 197

December 2019

presenteren

Presenteren met impact
Als ondernemer presenteren we vaker dan we denken. Dan kunnen we het maar beter goed doen. In deze praktische workshop ga je je presentatievaardigheden verbeteren, zodat je publiek op het puntje van de stoel zit en actie onderneemt.

Dinsdag 10 december
10:00-16:00
Arnhem
€ 197

Januari 2020

PowerPoint

De power van PowerPoint
In deze masterclass leer je hoe je PowerPoint krachtig inzet, zodat het je presentatie maximaal ondersteunt. Je leert ook de valkuilen die je absoluut moet vermijden.

Woensdag 8 januari
13:00-16:00
Arnhem
€ 97

Voor vereniging, onderneming of team

Op zoek naar een in-house training voor je team, afdeling, onderneming of (ondernemers‑)vereniging op het gebied van marketing of effectieve communicatie? Neem dan vrijblijvend contact op via eli@foreffect.nl of 06-44208615.